Over mij

Ben Gal

Op zoek naar de perfecte foto voor jou of je team? Bekijk de mogelijkheden

Ik maak de foto waar jij blij van wordt!

Over mij

Op tienjarige leeftijd begon ik mijn fotografiecarrière met een Agfa-camera.  Met die oude camera zette ik mijn eerste stappen op fotografiegebied. Inmiddels werk ik met veel plezier Canon.

Kennis en ervaring

In 2012 volgde ik een opleiding bij de Fotovakschool in Apeldoorn, waarna ik serieus met fotografie aan de slag ging. 
Ik ben aangesloten bij NSP (Nederlandse Sport Pers) en werk voor Orange Pictures, BSR en De Gelderlander. Ik fotografeer betaald voetbal bij onder andere Ajax, Vitesse en de Graafschap. Daarnaast maak ik ook regelmatig mooie beelden van eredivisiewaterpolo en hockey.  Je kunt me ook regelmatig vinden op diverse amateurvelden.
Naast sportfotografie heb ik mijn ervaring inmiddels uitgebreid met familie- en portretfotografie en bedrijfsfotografie. Het maken van natuurfoto’s beschouw ik wat meer als mijn hobby.
Mijn foto’s worden onder andere geplaatst in alle Nederlandse dagbladen, Voetbal International en online partijen in binnen- en buitenland.

Werkwijze

Ik hou van actie en echte emotie! Geen standaard portretten, maar nieuwe invalshoeken. Als ik hiervoor op een ladder moet gaan staan, op mijn rug op de grond moet gaan liggen of in alle vroegte uren moet wachten in het veld voor die kudde herten, dan doe ik dat. Alles voor de mooiste foto!

Ik werk uitsluitend met professionele Canon- en Tink Tank-producten. 

Contact

Wil je meer informatie of prijzen? Neem contact op!

Hebben we een klik? Laten we een afspraak maken!

1 + 5 =